adsense

Zayıflama Kist Miyom İdrar Yolu Enfeksiyonu /Kadınlar İçin Özel Yaratıl...

Merhaba hanımlar bu gün kadınların korkulu rüyası Polikistik Over Sendromundan (PKOS) konuşacağız. Rahim içi kistler, ne beladır bilen bilir. Bir kadına en çok zarar veren şey de bence bu pkos. Kilo, şişkinlik, ödem, psikolojik sorunlar ve daha bir sürü negatif şeye sebep oluyor polikistik over.
Çocuk sahibi olmak isteyip sırf bu yüzden anne olamayan yüzbinlerce kadın var. Halbu ki çözüm yine yanıbaşımızda. Zayıflama, kist, miyom, şişkinlik, kabızlık, ödem  ve daha bilmediğimiz bir sürü derdin devası soğan kürünü konuşalım bu gün.

Bir de kış aylarının gelmesiyle sıkça görülmeye başlayan idrar yolları enfeksiyonuna dem vurmasak olmaz. Hepsi de ağrılı , acılı, sıkıntılı şeyler. Bazen sabah kalkar kalkmaz bir sancıyla uyanır , bazen ayaklarınız üşür üşümez kanınız şişer..Ne zor şey şu kadın olmak dedirtir her seferinde bu ağrılar.

Bu gün anlatacağım soğan kürünü senede 2 kez yapıyorum. Hiç bir rahatsızlığınız olmasa dahi bir koruyucu önlem olarak yapılmalı diye düşünüyorum soğan kürünü.







Sözü çok uzatmadan soğan kürünün tarifine geçeyim.

Malzemeler;
  • 1 adet kahverengi soğan(orta boy)
  • 1 buçuk su bardağı su
Yapılışı;
  • Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı suyun içine kabukları soyulup dörde bölünmüş olan soğan atılarak fokurdadıktan sonra 7 dakika kaynatılır. 
Kullanımı:
  • Her sabah ve akşam aç kanrına ılıkken içilir.
  • 15 gün hiç aralık vermeden devam edilir.
  • Bu kür senede 2 defa yapılabilir.
  • Kürler arası 6 aydan az olmamalıdır.


Dilerseniz soğan kürünü daha detaylı anlattığım youtube videomu da izleyebilir , bu ve bunun gibi daha fazla yararlı video için youtube kanalıma ücretsiz olarak abone olabilirsiniz .










Share on Google Plus

About Seher Akgül

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder

ADSENSE