adsense

Günde Yarım Kilo Verdiren Yoğurt Kürü

Merhabalar "günde yarım kilo mu?" dediğinizi duyar gibiyim :) Anlatacağım. Evet günde yarım kilo, bu kürü ne zaman kullansam içim boşalıyor kuş gibi oluyorum. Şişkinlik kabızlık ödem ne varsa çözüyor. Ve hiç abartmıyorum bu kürü yaptığım gecelerin sabahında adeta kuş gibi uyanıyorum. Elimi yüzümü yıkayıp, tuvaletimi yaptıktan sonra tartıda neredeyse 1 kilo eksildiğimi gördüğüm zamanlar oldu.

Günde yarım kilo verdiren yoğurt kürünün en sevdiğim tarafı ise yapımı ve uygulamasının çok kolay olması. Gece yatmadan önce karıştır ye, ne kaynatmak var, ne robottan geçirmik var çok ama çok kolay.

Günde yarım kilo verdiren yoğurt kürünün birtakım püf noktaları var hepsini anlatacağım ve biliyorum ki denediğinizde bana hak vereceksiniz.

Tartıda gördüğümüz kiloların çoğu ödem biliyor musunuz? Ben kilolu değilim bunlar hep ödem şekerim :) Gerçekten de doğru, günümüzde çoğumuz hazır paketli gıdalar tüketiyoruz ve bunlarda koruyucu katkı maddeleri vücudumuzda ödem tutulmasına sebep oluyor. Tabi ki şekerde çok büyük bir yük bıakıyor vücuta.

Bu gıdaları birgün tüketmesek öbür gün tüketiyoruz ve dolayısıyla ödem kaçınılmaz oluyor.

Hiç üzülmeyin günde yarım kilo verdiren yoğurt kürü imdada yetişiyor. Haftada 2 yada 3 kez yapabilirsiniz, hata takipçilerim arasında hergün yapıp muhteşem sonuçlar alanlarda var lakin tavsiyem haftada 3 kullanımı geçmemek.

Günde Yarım Kilo Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi;


  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı zencefil
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
Hazırlanışı:


  • Tüm malzemeyi bir kapta karıştırın
Kullanımı;

  • Bu kür geceleri yatmadan önce kullanılmalı
  • Bu şekilde tüketemeyenler bir miktar su ilave ederek ayrın şeklinde de tüketebilirler.
Gelelim ne kadar kullanacağız sorusuna , bu kür her hafta yapılabilir, maksat burada vücutta birikmiş olan ödemi, fazla suyu atması için vücuda destek olmak. Fazlalıklarını atan metabolizma daha iyi çalışacaktır. 

Hamileler, emziren anneler ve çocuklara çok önerilmemekle birlikte, aşırı kabızlık şikayeti durumunda yarım ölçülerle yapılıp yedirilebilir. 

Tarifi daha detaylı dinlemek ve izlemek için buraya videosunu da bırakıyorum. İsteyenler izleyebilir



Şifalı olması dileklerimle . 



Share on Google Plus

About Seher Akgül

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder

ADSENSE