adsense

Pirinç Yutarak Zayıflama

Merhaba canlarım bu gün sizlerle pirinç yutarak zayıflamadan konuşalım istiyorum. Evet evet yanlış duymadınız pirinç yutarak zayıflamaktan bahsediyorum.

Pirinç yutarak zayıflama, birçok kişinin denediği ve sonuçlarından memnun kaldığı bir kür. Pirinç yutmak, iştahı kapatma konusunda son derece etkili. Bu yöntem eğer  düzenli olarak uygulanırsa 1 ayda 5 ila 10  kilo vermenize yardımcı olur. 
Pirinç yutma yöntemini deneyen çoğu kişi, sabah tükettikleri çiğ pirincin gün boyu iştahlarını kapattığını söylüyor. Özellikle ani tatlı krizlerinin bir anda son bulmasına yarıyora pirinç yutma tekniği, yemek yeme istediğinide bi güzel önlüyor.

Hatta bu kürün videolu tarifi de yazının sonunda olacak iyice mantığımıza yatması için mutlaka videolu anlatımı da izlemenizi tavsiye ederim.

Evet gerçekten böyle bir yöntem var ve oldukça etkili . İnsan şaşırıyor nasıl yani diyor ama deneyen herkes bu yöntemle ilgili çok güzel dönüşler yapmış.


Ben de bugün bu yöntemi denemek isteyenlere güzel bir anlatayım dedim sonuçta beyin olarak mantığımıza yatırırsak her yöntem faydalı olmaya daha yakındır .

Peki bu yöntemin mantığı ne ?

  • Çok kolay aslında mideye doygunluk hissi vermesi ve sizin öğünlerde fazla yemenizin önüne geçmesi . 
  • Tabi ki hiçbir yöntemde yiyip içtiklerimize dikkat etmeden zayıflamak diye birşey yok .Yani aslında mucize beklememek gerek , eğer mucizeler olsun istiyorsak azimli, kararlı ve sadık olmamız gerekiyor. 


Pirinç yutarak zayıflamanın en sevdiğim tarafı çok ama çok pratik olması aslında, çalışanlar yada farklı farklı zayıflama kürleri hazırlamaya vakti olmayanlar için inanılmaz güzel bir alternatif pirinç yutma tekniği. Pirinç yutmanın en güzel yönü ise midede tokluk hissi oluşturması, bağırsaklarda şişerek beyne ben doydum sinyalini göndermesi .

Peki nasıl yapılıyor ?

  • Bu yöntem ortalama olarak 2 ay devam ettiriliyor.
  • 1. gün sabah öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 pirinç yutuyoruz arkaşsından 2 bardak su içiyoruz. 
  • 2. gün ise aynı işlemi 2 pirinçle yapıyoruz.
  • 3. gün 3 piriçle oluyor. 
  • Böyle böyle 15 gün devam ediyoruz.
  • Hergün o günün sayısı adedince pirinç yutuyoruz .
  • 15. günden sonra ise hergün 1 azaltarak devam ediyor ve toplamda 1 ayı tamamlıyoruz. 
Hiç kafanız karışmasın bu kürün daha detaylı anlatımını görmeniz için videolu anlatımı da buraya hemen bırakıyorum mutlaka izleyin , hatta izlemiş ve youtube kanalıma gitmişken ücretsiz olarak abone olmayı da unutmayın. Sayısız denenmiş zayıflama kürü tarifini kanalımda bulabilir ve sağlıklı zayıflayan yüzbinlerce kişiden biri de siz olabilirsiniz.





Share on Google Plus

About Seher Akgül

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder

ADSENSE