adsense

Zayıflatan Sodalı Ayran Kürü

Zayıflatan ,göbek eriten şişkinlik ve ödem attıran sodalı ayran kürü. Ev yapımı doğal zayıflama kürlerinden biri de sodalı ayran. Kilo verdiren içecekler arasında en keyifli içileni. zayıflatan yoğurt pulbiber küründen sonra favorim bu sodalı ayran oldu.

Kilo verme maceralarımız sırasında vücudun işleyişine ters şeyler yapmamak bu süreci olabilen en doğal şekilde atlatmak akıllıca olacaktır. Bu gün piyasada bulunan birçok hazır zayıflama ürünleri, gıda takviyeleri maalesef azda olsa kimyasal içermekte. İçinde ne olduğunu bilmediğimiz bu ürünler ile zayıflamaya çalışırken sağlığımızdan olabiliriz. Nitekim bunun çok sayıda örneği de yok değil.

Zaman zaman vücudumuza kilo verme konusunda destek olmalıyız bunu da doğal ürünlerle ve ev yapımı doğal kürlerle yapabiliriz.

Bunun için normal hayatımızda her zaman kullandığımız birkaç güzel gıdayı birleştirip doğru zaman aralıklarında kullanarak gayet sağlıklı şekilde zayıflayabiliriz.

Bildiğiniz gibi kanalımda çok sayıda doğal zayıflama kürü var . Bu videoda da sizlere yapımı çok çok basit olan sodalı ayran küründen bahsettim.

Dilerseniz hemen burada yazılı olarakta kısaca anlatayım. İşini özü aslında AYRAN ,evet ayran yapıyoruz ama su yerine soda kullanarak. Yinede ölçü olarak doğru oranları kullanmak için malzemeleri yazayım.

Malzemeler;

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • yarım limonun suyu
  • 1 şişe maden suyu

Yapılışı;

  • Malzemeler bir yerde karıştırılarak güzel bir içecek elde edilir ve her gece yatmadan önce içilir
  • Bu süreçte günlük bol bol su tüketilir. 
  • Ekmek şeker tatlılar ve hamur işleri bu süreçte kesinlikle tüketilmez. 
  • Bu karışım gün içerisinde ara öğün olarak da tüketilebilir. 


Deneyecek olanlara şifa olması dileklerimle.

Bir takım kronik rahatsızlıkları bulunan arkadaşların bu tür kürleri kullanmadan önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilir.
Share on Google Plus

About Seher Akgül

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder

ADSENSE