Küçükken babam bize bol alırdı keçiboynuzu o zamanlar kötü koktuğunu düşünür yemezdik. Meğerse babacığım bizim sağlığımızı düşünüyormuş. Ne yazık ki insan bazı şeyleri çok geç öğreniyor. Belli yaşlara ulaşıp ta bedenimiz yavaş yavaş hasta olmaya başlayınca kıymetini anlıyorus doğal şifa kaynağı bu değerli besinlerin.
Bugün sizlere 2-3 yıldır hayatıma dahil ettiğim ve kuruyemiş gibi severek tükettiğimiz keçi boynuzunun yeni ve güzel bir özelliğinden bahsedeceğim . Daha doğrusu bu kür yeni değil ama benim onun tanışmam çok kısa süre öncesine dayanıyor.
Sabahları yorgun uyanmaya başlamıştım .Her ne kadar bunu iş yoğunluğuna vs. versemde sabahları yataktan çıkmayı istemeyecek boyutlara ulaştığında bir doktora görünme ihtiyacı hissettim. trigliserit denilen bir değerin kanımda yüksek olduğunu karaciğerimi çok yorduğumu söyledi bir miktar yağlanmadan bahsetti. Tabi ki ilaçlar yazdı . Hiç ilaç kullanmak istemiyorum çünkü sorunu kökünden bitirmiyor hiçbir ilaç. Bir şeyi düzeltirken öbür yandan bir başka sisteme zarar veriyor çoğu.
Bu derdime çare olacak doğal yöntemleri araştırırken keçiboynuzu ile karşılaştım. Ben keçi boynuzunu zaten ara ara hep tüketiyordum ama bu yönünü ilk defa görmüştüm . Yapılışı da çok basitti hemen denemeye karar verdim dilerseniz tarife geçeyim.Bir yandan da deneyimlerimi aktarmaya devam edeyim.
Keçi Boynuzu Kürü İçin;
Malzemeler:
5-6 adet Keçi boynuzu
1 Buçuk su bardağı su
Yapılışı:
Kaynamış olan suya yıkakıp küçük parçalar halinde kırdığımız keçi boynuzları ilave edilir ve fokurdadıktan sonra tam 7 dakika kaynatılır. Bakın ne 8 ne 6 sadece 7 dakika kaynatağız. Daha sora ılık olarak suyu içilir ve içinde kalan parçalar da afiyetle yenir. Bu kadar basit.
Deneyecek olanların şifa bulması dileklerimle.
Sevgi huzur ve mutlulukla kalın.
Seher AKGÜL
Keçiboynuzu Kürü Karaciğeri Temizliyor Bağışıklık Sistemini Güçlendiriyor.
Mart 03, 2019
Doğal şifa Kürleri
,
DOĞAL ŞİFA KÜRLERİ
,
NEW
,
SAĞLIK
,
ŞİFA KÜR VİDEOLARI
,
ŞİFA KÜRLERİ
,
YOUTUBE VİDEOLARIM
Edit
0 yorum :
Yorum Gönder