adsense

Bizim Hikayemiz

Sevgili okur kişi , burada asıl amacım bir hikaye başlatıp bunu birlikte ilerletmek . Fikir olarak geliştirilebilir bir kategori elbette ama bunu da birlikte yapacağız. Henüz net olarak kafamda oluşmadı ama çok güzel olacağından eminim.

Birlikte bir hikayeye başlayacağız ve sırasıyla yazacağız .Her gün yüreğimizden bir parçayı bu hikayeye akışa uygun olarak ekleyeceğiz. Kim bilir belki de ilerde bir kitap bile çıkarırız. Neden olmasın dimi ?

Bir konu belirlemedim sadece bu gün sabahtan beri zihnimde dönüp duran bir cümleyle başlamak istiyorum. Birazdan onu yazacağım ve arkası siz sevgili yazarlardan gelecek ,sonra ben bi ilave yapacağım ilerleyen süreçte böyle böyle hikayemizi devam ettireceğiz.

Bu konuda fikirlerinize açığım. Dediğim gibi birlikte geliştirelim bu başlığı ve çok güzel olsun.



Lafı fazla uzattım mı bilmiyorum ama bu konuda gerçekten çok heyecanlıyım. Belki de sitede en sevdiğim bölüm bu olacak. Nihayetinde birlikten kuvvet doğar. Allah'ın rahmeti cemaat (birlik) olanların üzerinedir .

Ben şimdi hikayemizin giriş cümlesiyle başlayayım .Karakterleri daha sonra birlikte oturtalım. Eklemeler yaparız hikayemizin akışına göre .

Haydi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..




                                                  ....BİZİM HİKAYEMİZ...






                                                              BÖLÜM 1

Taş döşeli dar sokaklara ağır gelen bir yüktü bu. Kasım rüzgarlarının yalayıp geçtiği, yüksek avlu duvarları, ardında ne hüzünler taşıyor bilinmezdi. Erik ağacı yapraklarını dökmüş, gökyüzü vedacı kuşlara el sallayan kara bulutlarla doluyordu artık.

Güzel kadın dik ve mağrur bakışlarını aynadan bir an bile ayırmıyordu. Onu bu haliyle gören herkes çok önemli bir kararın arefesinde olduğunu kolayca anlayabilirdi. İç dünyasında uçuşan kararsız kuşlardan fazla farkı olmayan düşünceleri, arada ürkek halleriyle zihninin aşılması güç duvarlarına çarpıyordu. Bakışları bu sebeple arada canlanıyor, hareketleri zaman zaman daha da hırçınlaşıyordu. Vereceği kararın hayati oluşu, onu yaşam karşısında daha güçlü durmaya itmiş, buda son zamanlarda dış görünüşüne yansımıştı.

Evet çok önemli bir kararın düşünme aşamasındaydı, ve bu, çok ama çok zordu.



                                 ..................... SIRA SENDE ,HADİ YAZ.....................
Share on Google Plus

About Seher Akgül

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder

ADSENSE